politicaTot la patru ani, politicienii intra in febra campaniilor electorale. Care mai de care cauta, analizeaza, cerceteaza, se informeaza si incearca sa isi atraga de partea sa cati mai multi votanti. Pentru asta pregateste diverse bannere sau chiar produse pe care sa le imparta alegatorilor, continand diverse mesaje electorale.

In functie de provenienta celor vizati de aceste mici atentii electorale, politicienii se straduiesc sa aleaga cele mai potrivite produse, pentru a fi siguri ca alegatorii nu le arunca, ci le vor pastra in casa, cel putin pana in momentul votului, ca sa isi aduca aminte de ei si poate, vor si pune stampila de „votat” pe ei.

Daca in cazul unor persoane mai practice, se pot folosi diverse produse pentru a-i atrage, in cazul celor mai sofisticati, trebuie sa fiti atenti pe ce suport le transmiteti mesajul electoral, ca sa nu riscati ca acestia sa il arunce direct la gunoi fara sa il citeasca macar, ca sa nu mai vorbim de faptul ca ar putea sa il duca acasa.

In acest sens venim noi cu solutia pentru dvs. Magnetii de frigider, drept reclama pentru campaniile electorale, pot fi o solutie sigura. Daca sunt bine realizati, daca ilustreaza si mesajul politic, electoral, dar au un fundal placut, combina niste nuante, idei, care sa ii faca atractivi, vor fi pastrati de alegatori si unde altundeva, decat pe frigider.

Odata ajuns magnetul cu campania electorala pe frigider, aveti toate sansele ca oamenii sa se familiarizeze, indirect, cu dvs., cu partidul dvs., cu ideile si proiectele locale sau nationale pe care le promovati. Cu siguranta, pe frigider, campania dvs. electorala, promovata prin magneti, va starni diverse discutii in casa, cand familia gazda va primi musafiri. Si astfel, un simplu magnet, poate sa faca campanie, poate starni discutii politice la masa, mesajul de campanie poate fi dezbatut.

In locul unor afise pe care nu le va citi nimeni, alegeti sa comandati magneti de frigider, realizati unic, care sa combine perfect ideea de campanie electorala cu ceva care sa atraga oamenii, pentru a nu ajunge la gunoi.

Lasă un răspuns