nuntaNunta este unul dintre cele mai frumoase momente din viata tinerilor, la care fetele indeosebi viseaza de mici, isi imagineaza ca vor fi printese pentru o zi, astfel ca trateaza cu deosebita atentie orice detaliu, fara sa le scape ceva.

Pentru ca amintirea nuntii voastre sa ramana vie, nu doar in sufletele si gandurile invitatilor, va propunem o varianta pentru marturiile de nunta, sub forma unor magneti de frigider, pe care lumea sa-i pastreze cu drag si de care sunteti siguri ca nu vor scapa, aruncandu-i intr-un sertar, ci ii vor pastra intr-un loc sigur, unde inevitabil o sa-i vada cel putin o data pe zi, caci frigiderul este poate cel mai cercetat loc din casa.

Va punem la dispozitie o gama foarte diversificata de marturii de nunta, sub forma de magneti de frigider unici, realizati cu multa dragoste si imaginatie, folosind poze sau ilustratii care transmit emotie, nefiind doar un simplu suvenir cu care invitatii vor pleca acasa.

Muncim cu pasiune si entuziasm. Orice comanda, indiferent de marime, poate fi realizata intr-o zi, pentru ca sa putem sa-i ajutam si pe cei care pe ultima suta de metri au decis sa foloseasca magnetii de frigider, pentru marturiile de nunta. La sectiunea contact gasiti datele noastre si modalitatea de a intra in legatura cu noi, pentru a face o comanda.

Avem in spate o echipa tanara, care poate crea ceva inedit si elegant. O echipa dinamica, plina de idei, insa stim sa combinam si fanteziile dvs., pentru a realiza un magnet cu totul unic, care sa va reprezinte ca si familie, ca si personalitati.

Marimea magnetilor poate fi variabila, la fel si forma, avand preturi accesibile, iar calitatea produselor, cat si a serviciilor sunt ireprosabile.

Alegeti sa fiti unici si sa va surprindeti invitatii de la nunta cu niste magneti cu marturii. Alegeti-ne pe noi!