nuntaAlegeti sa aveti o nunta plina de stil, eleganta si personalitate, alegeti sa le oferiti invitatiilor ceva nou, nemaiintalnit poate de unii dintre ei, alegeti sa le daruiti ceva ce sa le aminteasca de nunta voastra, un obiect frumos, pe care sa-l pastreze la loc de cinste. Pentru asta suntem noi pregatiti, sa va ajutam sa fiti inventivi in orice detaliu legat de nunta dvs. Suntem specialisti in creatie, in a creea si a reproduce frumosul si cautam mereu noi metode si modele pentru a ne impresiona clientii.

Va propunem de aceasta data invitatii de nunta, mai deosebite, mai rar intalnite, pe un suport diferit si anume unul magnetic. Putem realiza invitatii de orice dimensiune, cu margini rotunjite, drepte sau orice contur doriti, putem decupa marginile astfel incat sa ilustreze forme de obiecte, pentru a fi in concordanta cu evenimentul, un tort, o floare, etc.

Magnetii de frigider sunt folositi pentru a ilustra diverse lucruri, de la zone turistice, la peisaje sau mesaje haioase. Ceea ce face diferenta intre o invitatie obisnuita pe suport de hartie si una magnetica este impactul pe care il are asupra celor care le primesc, iar daca sunt si bine realizate, vor fi pastrate cu siguranta pentru multa vreme, si unde altundeva decat pe frigider, in bucatarie.

O astfel de invitatie nu trebuie sa plictiseasca nici in ceea ce priveste textul printat pe ea,  si nici prin grafica folosita, tocmai pentru a fi apreciata si prietenii vostri sa aleaga sa o pastreze.

Noi va ajutam sa discerneti intre multitudinea de idei, poze si texte ce doriti sa apara pe invitatia – magnet de frigider, tocmai pentru a realiza ceva unic.

Cei dragi, rudele, prietenii de suflet, nasii, colegii vor pastra cu drag invitatiile, precum un suvenir deosebit si isi vor aminti cu drag de voi, peste ani si ani. Si in plus vor aprecia creativitatea si inventivitatea in ceea ce priveste realizarea invitatiilor sau a marturiilor de nunta.