customSunteti in cautarea unui cadou care sa impresioneze, gandindu-va ca persoana caruia ii este adresat nu poate fi surprinsa de valoarea acestuia, cat de gest si impactul emotional ulterior. Intotdeauna veti obtine efectul scontat cu un cadou personalizat, care sa surprinda momente unice din viata dvs. sau a persoanei iubite, obiecte dragi, sau chiar cele mai fanteziste ganduri legate de viitor.

Un astfel de magnet aveti certitudinea ca va fi apreciat si pus acolo unde ii este locul, pe frigider. De fiecare data cand persoana draga se va duce la frigider, il va vedea si isi va aminti cu drag de dvs. asadar un magnet nu se va pierde printr-un sertar, nu va fi uitat, nu va fi acoperit de praf, va fi tinut intr-un loc accesibil si vizibil.

Dupa ce v-ati convins ca un magnet de frigider este solutia ideala pentru un cadou, nu mai ramane de facut decat alegerea ilustratiei care va apare pe acesta, pentru ca persoana iubita sa fie rascolita de sentimente placute cand il va vedea.

Surpriza poate fi una de proportii, daca este insotita si de un mesaj personal, si cu siguranta isi va da seama de cata atentie si grija ati acordat in alegerea cadoului.

Exista numeroase posibilitati de a face magneti personalizati, trebuie doar sa cerectati putin in adancul sufletului, sa rememorati momente traite alaturi de persoana pe care vreti sa o surprindeti  si asa veti gasi ceva potrivit pentru evenimentul serbat.

Apelati la noi cu incredere. Va putem ajuta sa faceti alegerea potrivita si punem in practica orice idee si fantezie aveti.

Produsele noastre sunt pentru toate gusturile si pentru toate buzunarele.

Daca sunteti o fire romantica, puteti alege ca magnentul sa ilustreze o figurina sub forma de inimioara.

Magentii pot cuprinde diverse mesaje haioase, glume, chiar bancuri, ceva care are legatura cu persoana pentru care pregatiti un cadou.

 

 

Lasă un răspuns