sportFie ca sunteti persoana fizica sau firma si aveti in plan organizarea unui eveniment sportiv de orice natura, va recomandam sa folositi magnetii de frigider drept produse promotionale pentru a va face cunoscuta competitia organizata de dvs.

Indiferent de sportul pentru care este dedicata competitia, avem idei diverse si putem sa va realizam magneti unici, atractivi, haiosi, care sa atraga publicul la eveniment.

Putem realiza magneti de marimi diferite, grosimi diferite, cu marginile in forme variate, sau chiar margini decupate pentru a ilustra un stadion, un sportiv, o minge de fotbal, baschet, volei, handbal, etc.

Avem pe site prezentate mai multe modele dintre care puteti alege, insa putem creea un model pentru magnetii dvs. promotionali, combinand ideile si dorintele dvs. si profesionalismul specialistilor nostri. Un eveniment care se doreste a fi unic, diferit, trebuie promovat intr-un mod diferit. Si in plus, oferiti-le posibililor participanti la evenimentul sportiv un mic suvenir pe care sa il poata pastra, fie pe frigider, fie pe un alt suport metalic. Asa isi vor aminti mai des de competitie, de fiecare data cand vor da cu ochii de magnet o sa rememoreze momentele frumoase, mai ales daca in acea competitie a fost angrenata echipa favorita, sau a participat o ruda apropiata, un prieten drag.

Putem realiza magneti cu fotografii surprinse chiar in timpul evenimentului, pe care sa le daruiti persoanelor apropiate sau chiar drept suveniruri pe langa premiile aferente castigatorilor competitiei.

La sectiunea „Contact” de pe site gasiti toate datele necesare pentru a lua legatura cu noi si a face o comanda sau doar pentru a cere mai multe detalii, daca nu sunteti siguri inca ce va doriti sau aveti dubii legate de echipa noastra si ceea ce poate realiza aceasta, cat poate fi de creativa, de dinamica si eficienta, pentru a va sprijini in realizarea evenimentului si a obiectelor de promovare.

Lasă un răspuns