magneti publicitariFirma noastra produce o serie diversificata de magneti, constand in invitatii , marturii , carti de vizita , magneti promotionali, magneti turistici, pentru lansarile campaniilor electorale.

De ce sa alegeti un magnet de frigider pentru o reclama, la orice produs sau serviciu oferit pe piata? Daca inca nu aveti raspunsul la aceasta intrebare, vi-l dam noi. Magnetii de frigider, daca sunt si bine realizati, sunt pastrati, foarte rar se intampla ca acestia sa ajunga la gunoi, asigurand o vizualizare a mesajului si pozelor dvs. foarte mare.

Magnetii de frigider reprezinta o metoda remarcabila de promovare a afacerii pe care o desfasurati.

Putem sa va realizam magneti de frigider de marimi diferite, de pana la A4 (210*297 mm), cu grosimi variabile.

In functie de natura firmei dvs., impreuna cu consultantii nostri puteti alege cea mai buna varianta de realizare a magnetilor, ce sa ilustreze acestia, pentru a avea impact asupra consumatorilor de servicii si a-i convinge pe acestia sa apeleze la firma dvs.

Consideram ca ideea de a-ti promova afacerea cu magenti de frigider este una originala si se potriveste perfect cu cei care desfasoara activitati originale. Daca va numarati printre ei, contactati-ne, nu ezitati!

Ganditi-va ca frigiderul este poate cel mai vizitat loc din casa, astfel puteti sa va dati seama de cate ori este vazuta reclama dvs. intr-o zi de catre o persoana. Poate fi cea mai buna reclama. Poate in momentul in care o persoana a primit un magnet publicitar de la firma dvs. nu avea nevoie de serviciile pe care le oferiti. Grijile si preocuparile de zi cu zi ne pot face sa uitam anumite lucruri. Astfel e posibil ca un individ sa isi aminteasca de firma dvs. in momentul in care va vedea si revedea acel magnet, si poate va fi chiar in momentul in care are nevoie de produsele pe care le oferiti.

Cautati-ne, noi muncim pentru afacerea dumneavoastra!