corporateMomentele frumoase trebuie surprinse in cadre multiple, trebuie pastrate in feluri unice, pe suporturi speciale, care sa dea un plus de culoare si savoare, pe langa ceea ce ilustreaza ele efectiv.

Evenimentele deosebite din viata dvs., cum sunt nunta, botezul copilului, majoratul, cele care nu pot fi realizate cu repetitie an de an, au nevoie sa fie imortalizate, pentru a fi pastrate si pe suport palpabil, nu doar in mintea, sufletele si gandurile celor care simt si traiesc asemeni voua.

Aici intervenim noi, pentru a va ajuta sa alegeti cadrele potrivite si sa le pastrati vii, pe un suport unic, deosebit, cum este cel magnetic. Frigideul este vizitat atat de des intr-o zi de fiecare membru al familiei. Acolo este locul perfect pentru a pastra amintirile frumoase. Stand impreuna cu familia la masa, puteti rememora clipele minunate, admira la nesfarsit pozele cu cei dragi, asezate pe suportul magnetic si pe urma pe frigider.

Fiecare persoana este unica, prin stil si personalitate, de aceea  suntem deschisi in a realiza modele de magneti de frigider pe placul fiecaruia, conform datelor pe care ni le furnizeaza fiecare client in parte.

Puteti sa va impresionati de asemenea invitatii care va trec pragul cu magneti creati in tema cu evenimentul dvs., fie ca ii oferiti la final, pentru a-i pastra drept suvenir, sau ii trimiteti inainte, constituind o invitatie la petrecerea sau  serbarea pe care o organizati.

Magnetii de frigider, daca sunt si bine realizati, din material de calitate, vor avea un impact deosebit, inestimabil mai mare decat orice invitatie, poza sau mesaj printat pe o hartie, fie ca este simpla sau cartonata. De aceea vi le propunem, indiferent de evenimentul pentru care va pregatiti, de momentul in care vreti sa Ie folositi in cadrul petrecerii.

Avem experienta in domeniu si va putem sfatui in alegerea magnetilor potriviti!

Lasă un răspuns