magneti taiatiUrmeaza sa faceti un cadou cuiva, inca nu v-ati decis si sunteti si in pana de idei. Pe langa gest, care se spune ca ar conta cel mai mult, trebuie sa reiasa si interesul acordat alegerii cadoului, mai mult decat valoarea sa.

Este astfel important sa alegeti un cadou potrivit, daca vreti sa impresionati astfel.
O surpriza pentru cineva drag ar putea include si un magnet de frigider, realizat sub forma unui obiect drag, ceva care va leaga de acea persoana, si in plus sa aiba atasat si un mesaj personal, sau o poza,  cu care sa personalizati  respectivul cadou.

Cu putin interes si putina cercetare putem crea impreuna, ceva inedit pentru fiecare eveniment, indiferent de natura sa si pentru fiecare sarbatorit in parte.

Magnetii de frigider decupati pot fi folositi la orice ocazie, pot constitui marturii de nunta sau botez, invitatii la evenimente sau ca material promotional pentru un produs nou aparut pe piata.

Dispunem de modele pentru toate gusturile si toate buzunarele.

Fie ca sunteti o fire romantica si ati aprecia o figurina sub forma de inimioara, sau vreti pentru copii magneti cu personajele preferte din desene, sau va ganditi ca unui prieten i s-ar potrivi niste accesorii pentru vin sau chiar un desfacator de sticle magnetic.

Acesti magneti decupati in figurine pot fi personalizati cu poze, cu texte unice, in functie de fanteziile voastre, de personalitatea celui caruia ii sunt adresati. Orice marime, orice culoare, orice forma, orice decupaj, pot fi reproduse de catre specialistii nostri in creativitate si rafinament.

Ideile originale ne reprezinta. Suntem tineri, dinamici si nu ne sta nimic in cale pentru a va realiza toate capriciile si a crea un magnet de frigider, handmade, care sa surprinda prin stilul ales, materiale si claritate.

Scapati de un stres in plus, apeland la serviciile firmei noastre pentru realizarea unui magnet de frigider drept cadoul potrivit!

Lasă un răspuns