turism2Firma noastra propune pentru comercializare  magneti de frigider cu diverse destinatii, fie publicitari, turistici sau personalizati.

In galerie gasiti imagini cu toate tipurile de magneti pe care le realizam, insa este important de stiut faptul ca va putem crea orice magnet dupa propriile dorinte si fantezii.

Magneţii sunt realizati handmade, specialistii nostri punand la bataie profesionalismul de care dau dovada, multa atenţie, creativitate si bun gust. Iar rezultatul este reprezentat de un produs, un magnet atractiv ca si grafica, ale carui culori sunt combinate placut, denotand realism, sau chiar reusind sa starneasca zambete. Este important de stiut ce vreti sa realizati cu un magnet, ce sentimente vreti sa rascoliti, iar realizarea sa, va merge pe acea latura pentru a-si atinge scopul propus.

Categoria de magneti de frigider, poate cea mai cunoscuta, este cea a celor turistici, care ilustreaza diverse obiective turistice majore din fiecare sat, oras, tara, colt de lume.

Nu cred ca este cineva care a fost plecat intr-o vacanta si cel putin o data sa nu fi cumparat drept suveniruri, atat pentru prieteni, rude, apropiati cat si pentru propriul frigider, cate un magnet, care sa le aminteasca de locurile vizitate sau sa ii determine pe cunoscuti sa mearga si ei.

In ultimii ani magnetii de frigider au capatat notorietate mai mare vis-à-vis de celebrele felicitari. Pentru ca un magnet turistic foto sa fie apreciat si cumparat, pe langa obiectivul major pe care trebuie sa il reprezinte, trebuie sa fie realizat din materiale de calitate, imaginea sa fie clara, rezistenta la apa si in timp.

Magnetii pe care ii realizam noi au dimensiuni diferite, la fel si grosimea, in functie de ce stabilim cu fiecare client in parte. Este important de stiut ca orice magnet, ce are dimensiunea de 1 mm grosime este suficient de aderent la orice suprafata metalica. Greutatea magnetului este cea care ii confera o consistenta deosebita.

Lasă un răspuns