bachelorOricine a trecut de varsta majoratului, stie cat de important este banchetul de sfarsit de liceu din viata unui elev. Emotiile sunt traite de asemenea si de catre profesori, care an de an intra in magia evenimentului si simt alaturi de elevii lor aceleasi sentimente, simtindu-se parte impreuna cu ei, retraind propriul banchet, devenind nostalgici cand inca o generatie de elevi a terminat liceul, si se indreapta spre facultate, devenind „oameni mari”, luandu-si viata in propriile maini.

Nimic nu va mai fi la fel ca in liceu si cei care au trecut de aceasta etapa inteleg si imi dau dreptate. Facultatea reprezinta ultimul act inainte de a intra pe piata muncii, desavarsirea noastra ca specialisti intr-un domeniu, implica munca si multe cunostinte de acumulat, implica ore de practica in corporatii.

Astfel liceul este sfarsitul unei etape, cea mai frumoasa, mai fara griji din viata fiecaruia si trebuie tratata ca atare. Liceenii sunt visatori, plini de fantezii, inca vad „rozul” vietii, partea plina a paharului si noi venim sa ii ajutam sa pastreze aceste clipe unice, imortalizate in fotografii, atasate pe un suport magnetic, pentru a fi puse in casa la loc de cinste.

Amintirile magnetice sunt mult mai de senzatie, fata de cele obisnuite, pot fi pastrate pe frigider, astfel nimeni nu se poate plange ca ocupa spatiu. Reprezinta ceva deosebit, asemeni vietii de liceu, asa ca se potrivesc de minune cu evenimentele din viata liceenilor, fie ca vorbim de majorate sau banchete.

Fotografiile magnetice le puteti oferi colegilor, profesorilor sau chiar parintilor, toate aceste categorii fiind partase si traind la intensitate maxima perioada liceului.

Pozele de la majorat merita sa fie pastrate si nu oricum. Un album se poate pierde printr-un sertar, chiar daca faceti 1000 de poze la banchet, vor fi stocate printr-un fisier pe calculator pe care nu il veti mai deschide prea des, insa o fotografie magnetica, usor de atasat pe orice suprafata metalica este ceva deosebit si o veti privi des, amintindu-va de banchet de fiecare data si cu siguranta va starni daca nu o lacrima, un zambet sincer.

Lasă un răspuns