lansari produseLansarea unui produs nou constituie o provocare in adevaratul sens al cuvantului pentru protagonist. Piata este invadata de produse, de servicii, care mai de care mai laudate si mai promovate, astfel pentru a atrage lumea la o noua lansare, a unui produs care sub alta forma si denumire, exista deja pe piata, poate fi un lucru dificil.

Mai mult decat atragerea indivizilor la evenimentul de lansare si mai dificil de realizat este convingerea potentialilor clienti de a-l cumpara, de a-l incerca.

Principalul obiectiv al managerului unei firme care tocmai a lansat un produs sau care se pregateste sa o faca trebuie sa fie publicitatea continua. Pentru ca lumea sa stie de dvs. si produsul sau serviciul oferit trebuie sa il faceti cunoscut in mod continuu. Si cumva trebuie sa gasiti o modalitate pentru ca oamenii sa aiba rabdare sa citeasca despre dvs., despre produs. In mod categoric clasicele afise sau brosuri nu mai au ce cauta intr-o lume moderna, grabita, unde sunteti bombardati de informatii.

O reclama pentru un produs nou lansat pe piata, trebuie construita cu multa atentie. In momentul in care produsul devine un brand lucrurile stau diferit, dar la inceput lumea trebuie sa capete inceredere si pentru a capata incerdere trebuie sa consume produsul oferit de dvs.

Solutia pe care v-o propunem este realizarea unor magneti de frigider pentru produsul lansat pe piata. Magnetii trebuie sa cuprinda evident produsul, dar pentru a nu fi aruncati din prima la gunoi, e nevoie de profesionalism si imaginatie cand sunt realizati.

Magnetii atractivi sunt pusi direct pe frigider de fiecare dintre noi. Si asa un simplu magnet va poate face reclama mult si bine produsului. Magnetii acestia pot fi cea mai buna carte de vizita a produsului, bine pastrata, pentru ca atunci cand un individ are nevoie de achizitionarea unui produs din gama pe care firma dvs. o realizeaza, sa stie unde si la cine sa apeleze. Cand va vedea reclama pe propriul frigider, nu va mai avea nevoie sa caute alta firma.

Lasă un răspuns