serbareFie ca sarbatoriti o zi onomastica, o zi de nastere, a dvs. sau a unui membru important al familiei, noi va suntem alaturi, pentru a pastra amintirile clipelor frumoase petrecute in familie sau intr-un cadru intim cu cei mai apropiati si dragi oameni, pe un suport magnetic, usor de atasat pe frigider sau in orice loc din casa.

Cele mai reusite fotografii le putem personaliza, in functie de preferintele dvs., sau putem sa va ajutam sa alegeti elementele care sa scoata in evidenta pozele sau trasaturile de caracter ale persoanei pentru care realizati fotografiile magnetice, pentru ca sa transformati evenimentul din familie in ceva deosebit si sa le faceti celor dragi o surpriza in plus, prin achizitionarea acestor magneti.

Puteti realiza un colaj cu fotografiile copilului dvs., de cand este mic, si il puteti pune pe usa frigiderului, iar ulterior sa va mandriti cu acesta in fata familiei sau a prietenilor.

In cazul unui copil abia nascut puteti imortaliza astfel dezvoltarea acestuia de la o saptamana la alta, prin poze magnetice, care puse una langa alta, vor surprinde intr-un mod unic cat a crescut copilul si cum s-a transformat in primele luni din viata sa.

Avem nenumarate idei pentru orice tip de serbare. Asteptam doar sa ne solicitati pentru a vi le expune si a realiza impreuna cei mai reusiti magneti de frigider, care sa va incante de fiecare data cand veti sta la masa in bucatarie cu familia, care sa va dea subiect de discutie si sa va starneasca nostalgii peste ani si ani.

Folosim numai materiale de calitate, atat in realizarea magnetilor cat si a pozelor, pentru ca acestea sa reziste in timp, sa reziste la apa, considerand ca amintirile frumoase trebuie sa le pastrati toata viata. Nu vrem sa va dezamagim din acest punct de vedere, tocmai de aceea dispunem de aparatura de calitate!

Lasă un răspuns