educativO categorie speciala de magneti de frigider, printre cei propuse de firma noastra sunt cei educativi sau didactici.

De ce sunt asa speciali? In primul rand pentru ca pot deveni foarte utili. Fie ca sunt folositi la scoala de catre educatori sau invatatori, sau acasa de catre parinti, in procesul de invatare al celor mici. Fie ca vorbim de literele alfabetului, cu care copii se pot juca pentru a forma diverse cuvinte, asezandu-le pe frigider sau pe orice suport metalic, sau se pot juca cu cifrele si numerele, rezolvand diverse operatii matematice, adunare, scadere, inmultire, impartire.

Ati spune ca oricum copii invata toate aceste lucuri la scoala, in clasele primare, insa folosirea magnetilor de frigider, si aici vrem sa punctam a doua caracteristica  importanta care ii face atat de speciali, poate fi perceputa de cei mici precum o joaca, ceea ce ii va apropia de scoala, de lectiile de limba romana sau de matematica.

Probabil este cel mai eficient mod prin care va puteti incuraja copiii, atunci cand sunt mici, sa invete. Folosind magnetii de frigider educativi invatatul va fi pentru ei o joaca continua, vor uita cum trece timpul si ei de fapt vor invata diverse lucruri noi, si se vor distra in acelasi timp, imbinand perfect utilul cu placutul. In acest fel veti evita sa ii stresati pe copii cu invatatul, sa le reamintiti in continuu ca trebuie sa repete literele alfabetului sau sa exerseze operatiile matematice, ci va putei juca efectiv cu literele si cifrele, pe un suport metalic.

Daca sunteti in pana de idei referitoare la cadoul de ziua copilului sau de sarbatori, magnetii de frigider educativi sunt o solutie ideala. Le puteti oferi copiilor niste jucarii de care nu se vor plictisi si in plus, fara ca ei sa isi dea seama, vor petrece timpul invatand!