team-builfingSpecialistii nostri vin in intampinarea nevoilor dvs. si va propun realizarea unor magneti de frigider cu  fotografiile de la evenimentul pe care il organizati.

Fotografiile realizate in timpul evenimentului le puteti imparti participantilor, drept suvenir sau ca si premiu de participare, imprimate pe un suport magnetic.

Magnetii de frigider sunt foarte practici, putand fi pastrati pe orice suport metalic.

Va putem ajuta sa accesorizati fotografiile magnetice in functie de natura team building-ului, de departamentul firmei care participa la eveniment, de personalitatea si stilul angajatilor. Putem sa realizam magneti diferiti pentru fiecare participant, asta in situatia in care va cunoasteti bine angajatii si vreti sa ii impresionati pe fiecare in parte. Prin acest gest le puteti arata angajatilor sau colegilor din firma faptul ca ii pretuiti, ca sunteti atent la ideile fiecaruia in parte, la ceea ce gandeste si ce isi doreste.

Daca evenimentul pe care il organizati este una mai putin formala, intr-un cadru natural, realizarea magnetilor poate fi o activitate de grup foarte distractiva, care sa ii apropie pe colegi, sa-i impinga spre socializare si sa creeze impreuna ceva unic, deosebit, estetic. Iar magentii pot fi patrati mult timp, pentru a pastra vii momentele frumoase petrecute in cadrul organizatiei.

Ajutati-va angajatii sa isi dezvolte creativitatea, implicatii in activitati distractive si imortalizati momentele, iar pentru un efect si un impact mai mare comandati fotografii magnetice, pe care sa le oferiti mai departe tuturor participantilor.

Va putem realiza cati magneti doriti, pentru participantii la team building. Nu exista un numar minim sau maxim de magneti de frigider pe care sa fiti obligati sa il comandati.

De asemenea este bine de stiut faptul ca pretul poate varia in functie de comanda.

Asteptam cu nerabdare sa ne solicitati serviciile, fiindca ideile si creativitatea noastra traiesc din antrenament si munca in continuu!

Lasă un răspuns