party_clubFotografiile magnetice pot fi cel mai frumos cadou pentru orice petrecere, orice eveniment organizat de dvs., sau unul la care ati fost invitat.

In functie de natura petrecerii, le puteti oferi rudelor, familiei, prietenilor, angajatilor sau clientilor, un cadou desavarsit de la petrecere, o amintire tiparita pe un suport magnetic.

Le puteti folosi cu mare succes si in cadrul petrecerilor organizate de catre corporatie, putandu-se constitui in materiale promotionale perfecte, sau in suveniruri pe care sa le oferiti cu drag invitatilor sau participantilor la eveniment.

O petrecere de care ar urma sa va amintiti cu drag este cea a burlacilor si burlacitelor. Pastrati vie amintirea evenimentului si oferiti-le si prietenilor cadre unice imortalizate, pe un suport magnetic, pe care sa le pastreze cu drag si sa isi aduca aminte de fiecare data cand le vor vedea expuse pe propriul frigider.

Avem experienta in realizarea magnetilor si ne preocupa sa folosim mereu cea mai buna aparatura si cele mai eficiente materiale, pentru a ne asigura ca magnetii si fotografiile tiparite rezista in timp.

Fotografiile magnetice reprezinta noul trend in materie de petreceri si evenimente, asa ca nu ezitati sa aveti si voi astfel de amintiri spectaculoase.

Putem personaliza fotografiile pentru ca acestea sa fie unice, sa cuprinda elemente dragi voua, care sa va inveseleasca de fiecare data cand le veti privi.

Aceste fotografii pot fi expuse pe orice suprafata metalica. Ineditul in folosirea fotografiilor magnetice o reprezinta faptul ca nu se vor pierde undeva pe un hard, nu veti uita in ce album le-ati depozitat, ci le puteti pastra la vedere si va puteti bucura tot timpul de ele.

Invitatii vor fi incantati cu siguranta de ideea dvs., asa ca nu ezitati sa ne contactati. O sa va convingeti singuri ulterior, cand veti vedea reactia celor din jur, de ce fotografiile magnetice au starnit atata valva in statele vestice, fiind folosite cu precadere la orice eveniment.

Lasă un răspuns