babyPoate cel mai important eveniment din viata unui cuplu este botezul copilului, momentul in care rodul dragostei lor, cel mai mic si mai iubit membru al familiei, cel care ii desavarseste ca familie este dus la biserica si increstinat dupa datinile crestine.

Daca la nunta invitatii sunt atat rudele, cat si prieteni sau cunostinte, nu doar ale mirilor, putand fi si cunostinte ale parintilor sau bunicilor, botezul cuprinde un cadru mai intim, cu invitati apropiati de sufletul celor doi parinti, care se bucura sincer pentru fericita familie, care doresc sa le fie alaturi in cele mai fericite momente.

Si cu siguranta vreti sa va surprindeti invitatii si la botez, sa va tina minte si mai ales sa il tina minte pe cel mic, sarbatoritul zilei.

Puteti pregati pentru invitati mici atentii constand in niste marturii de botez, sub forma unor magneti de frigider, prin care sa ii asigurati de respectul dvs., sa le multumiti pentru participarea la primul eveniment important din viata copilului vostru. Poate va intrebati de ce magneti? Pentru ca acestia se pun pe frigider, pe care oricine il deschide de cateva ori intr-o zi si asa aveti siguranta ca frumosul eveniment va ramane in sufletele dar si in gandurile celor apropiati, pentru totdeauna.

Apelati la noi cu incredere si va garantam realizarea unor marturii de botez dragalase, cum altfel, pentru a fi in concordanta cu natura petrecerii.

In functie de sexul copilului putem pune diverse nuante ca fundal, pe langa poze putem atasa si alte obiecte, bineinteles  tinand cont de dorintele parintilor, ca de exemplu: botosei, carucioare, animalute, iconite. Sau de asemenea magnetii cu marturiile pentru botez pot include data acestuia sau chiar numele copilului.

Va asteptam sa veniti cu idei, si impreuna putem discerne care se potrivesc cel mai bine evenimentului, care pot fi si pe placul invitatilor, pentru ca aceste mici suveniruri, magnetii de frigider cu care vor pleca acasa invitatii, sa fie deosebiti.

Lasă un răspuns