botezFirma noastra va propune o serie de modele pentru  invitatii la botez, cu magnet pentru frigider.

Invitatia poate avea diverse dimensiuni si forme, cu sau fara text, cu poze sau alte ilustratii specific evenimentului.

Magnetii pe care ii realizam au  grosimi variabile, in functie de ce stabilim cu fiecare client in parte, sunt plastifiati, colturile pot fi rotunjite, drepte  sau decupati in diferite forme, pentru a ilustra persoanje din desene animante, gen  Mickey, Minnie, ursuleti, etc.

Daca vreti ca magnetii sa contina o fotografie, trebuie sa stiti ca tot noi ne ocupam si de prelucrarea acesteia,  de grafica, sau alte detalii pe care parintii tin neaparat sa includa pe acesti magneti. Pentru toate aceste servicii  nu trebuie sa platiti suplimentar, toate sunt incluse in pretul de baza al magnetilor.

Cu noi aveti certitutidea ca magnetii – invitatii pentru botez vor fi pe placul dvs. si al invitatilor, deoarece dupa ce veti face o comanda ferma, va putem face o simulare a invitatiei, pe care o puteti analiza si abia apoi ne confirmati comanda si noi ne apucam de treaba, iar daca aveti lucruri de schimbat, avem rabdarea necesara pentru a modifica invitatia pana cand se apropie de standardele si ideile dvs.

Asadar, invitatiile sunt executate numai dupa ce avem confirmarea clientilor. Noi le vom realiza integral, fiind unice.  Puteti alege unul din modelele propuse de noi, sau va realizam o invitatie in functie de tematica pe care ati ales-o deja pentru botez.

Magnetii de frigider pot fi o ideea pe care invitatii dvs. sa o aprecieze si care sa ii surprinda in mod placut, fiind mai putin folositi, iar daca sunt si realizati cu o grafica deosebita, aveti certitudinea ca vor fi pastrati pentru multa vreme, vor fi admirati si lumea isi va aminti cu drag de botezul copilului dvs., de primul mare eveniment din viata sa.