party_clubDistractia in cluburi este poate principala activitate extrascolara a tinerilor. Este momentul in care ies din tipar, in care eul lor se dezlantuie, in care traiesc ceea ce sunt, ceea ce simt. Personalitatea fiecaruia este antrenata de un aumit gen de muzica, un anumit club, care le marcheaza tineretea si viata probabil.

Fie ca vorbim de un concert al unei trupe care va place foarte mult si la care ati participat, de un album care se potriveste cu ceea ce traiti fiecare in parte, si de care nu veti uita toata viata, amintirile frumoase trebuie pastrate nu doar in suflet, ci si tiparite pe un suport viu, palpabil. Cu siguranta o fotografie nu va putea reda niciodata ceea ce ati simtit, nici cuvintele uneori nu pot sa reproduca ceea ce simte inima, incotro va sunt indreptate gandurile, ce note inalte ati atins traind o piesa, la un concert, alaturi de prieteni intr-un club, insa pentru a retrai la nesfarsit in suflet toate aceste lucruri, o fotografie poate fi inceputul de drum spre a rememora si a va aduce aminte evenimentul.

Si pentru aceasta noi va propunem o idee unica de a pastra fotografiile si anume pe un suport magnetic, o metoda apreciata si des folosita de  tinerii din tarile vestice, mai ales in SUA.

Le puteti atasa pe frigider, sau pozele magnetice pe care le considerati mai intime, care pot fi cu voi si cu pritenii vostri in niste situatii care voua vi se par haioase si considerati ca cei din jur nu vor intelege starea voastra, le puteti pune pe orice suport metalic in camera voastra, pentru a va bucura doar voi si prietenii de ele.

Veti aduna mii si mii de fotografii in viata, multe se vor pierde prin sertare uitate de timp si scaldate in praf, dar alegeti ca pozele importante sa fie expuse la loc de cinste, la vedere.

Lasă un răspuns