birthdayZiua de nastere sau ziua de nume a fiecaruia dintre noi reprezinta un moment special. Indiferent de cati ani facem, bucuria este fara margini. O zi din an incercam sa ne simtim mai bine, sa uitam de toate grijile si problemele, sa traim la intensitate maxima, sa ne prefacem ca totul merge bine in viata si in jurul nostru. O zi in care fiecare dintre noi nu are voie sa fie trist.

Si daca tot am declarat ziua de nastere drept o zi a bucuriei, nu uitati sa imortalizati fiecare farama de bucurie, fiecare zambet, fiecare clipa, pentru ca peste an sau peste mai multi ani, sa revedeti aceste fotografii si sa aveti din nou motiv sa zambiti.

Noi venim cu o propunere inedita pentru aceste fotografii. Daca aveti experienta albumelor uitate prin sertare, mutate de pe un raft pe altul, pe care mai puneti mana doar pentru a le sterge de praf, atunci va oferim posibilitatea ca cele mai reusite fotografii sa le puneti pe un suport magnetic pentru a le putea pastra pe frigider. De asemenea le putem personaliza cu orice element ce va reprezinta.

Cu siguranta in momentele triste, cand o sa revedeti, fara sa vreti aceste fotografii magnetice expuse pe frigider, o sa va imbucure si o sa mai uitati de suparare. Nu aveti nevoie de mii de fotografii de la fiecare zi de nastere. Aveti nevoie de cateva, care sa surprinda principalele momente sau sa ii includa pe toti cei dragi, pe care noi le putem personaliza dupa preferintele dvs. si asa puteti avea cateva fotografii magnetice cu care sa va laudati in fata tuturor celor care va trec pragul, pe care sa le folosit drept pretext pentru a incepe o discutie legata de dvs. sau de un eveniment organizat in cinstea dvs.

Faceti-va o mica surpriza de ziua dvs., un magnet cu o fotogarfie unica!

Lasă un răspuns