[et_pb_section][et_pb_row][et_pb_column type=”3_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

calendarSfarsitul unui an si inceputul unuia nou reprezinta in viata fiecaruia un nou inceput, noi pregatiri, noi idealuri propuse, noi teluri de indeplinit si eventual analiza anului ce tocmai s-a sfarsit, din punct de vedere al realizarilor si implinirilor.

Majoritatea firmelor aleg sa le ofere clientilor si angajatilor calendare, in diverse forme, cu scopul de reclama. La fel politicienii, ofera calendare, daca se suprapune cu o campanie electorala, inceputul unui an nou.

Ceea ce va propune firma noastra, pentru a evita teancurile de calendare pe suport de hartie simpla sau hartie cartonata, variat colorate, pentru a le oferi clientilor sau angajatilor, daca reprezentati o firma, sau rudelor, prietenilor, colegilor, cunoscutilor, sunt calendarele magnetice. Utile vor fi, orice calendar este, insa in plus, cele magnetice prezinta avantajul ca pot fi asezate pe frigider, fara sa fie nevoie de un suport special pentru ele, sau pe orice alta suprafata metalica.

Aceste calendare magnetice pot fi personalizate, fie cu mesaje, in functie de persoanele carora le sunt adresate, cu numele unei persoane sau al firmei care le ofera, cu poze, haioase, sau chiar cu o ruda, un copil, asta daca vreti sa le faceti o surpriza parintilor sau bunicilor.

Realizam astfel de calendare de orice dimensiune, le atasam poze sau mesaje, pe diverse fundaluri. Aveti posibilitatea sa alegeti dintre modelele propuse de noi pe site, la sectiunea galerie, sau putem crea special pentru dvs. un model, dupa preferintele dvs., dupa ideile pe care le aveti.

Nu avem limite la imaginatie si creativitate, asa ca suntem deschisi la orice propunere. Un calendar magnetic poate fi folosit ca si cadou, in perioada Anului Nou, iar pentru a-i conferi un grad aparte de atractivitate si frumusete, trebuie realizat cu putina atentie si bun gust. Cel care il va primi va observa si va aprecia gestul, dar si migala cu care a fost realizat si nu in ultimul rand isi va da seama de atentia deosebita pe care ati acordat-o in a face alegerea perfecta privind poza folosita si mesajul de pe calendar.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_sidebar admin_label=”Sidebar” orientation=”right” area=”sidebar-1″ background_layout=”light” remove_border=”off” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Lasă un răspuns