card (2)Cartile de vizita mentin legatura dintre o firma prestatoare de servicii si potentialii sai clienti. Fie ca o anumita persoana a apelat deja la serviciile dvs., prin cartea de vizita sunteti siguri ca nu va pierde datele dvs. de contact in cazul in care peste ceva timp mai are nevoie de servicii similare, sau aceste carti le puteti oferi tuturor, pentru ca niciodata nu se stie cand vor avea nevoie si vor apela la dvs.

Noi va propunem o serie de carti de vizita putin mai diferite si anume venim cu ideea realizarii acestora pe suport magnetic. De ce pe suport magnetic? Pentru ca asa va “obligati” oarecum posibilii clienti sa nu le arunce la gunoi, ci, cel mai probabil cartile magnetice vor ajunge pe frigider, avand rolul de a le aminti persoanelor de dvs. si de firma dvs., cand le vor vedea si revedea in casa, pe frigider sau pe orice alt suport metalic.

De asemenea pastrarea cartilor de vizita magnetice de catre cei care le primesc intr-un loc vizibil, vor putea fi vazute si citite mesajele cu care sunt personalizate, de catre cei care vin in vizita si asa puteti starni discutii legate de firma, produsele  si serviciile pe care le oferiti pe piata si aveti mari sanse sa apara clienti de unde nu v-ati fi asteptat.

Realizam carti de vizita magnetice la cerere, respectand diverse forme si dimensiuni, si va garantam ca materialul din care sunt realizate isi pastreaza proprietatile in timp, asigurandu-va ca realizati ceva de calitate, care va fi apreciat de cei care le primesc si vor avea mai mare incredere in a apela la dvs.

Trebuie sa aveti mare grija la aspectul cartilor de vizita si la modul in care sunt realizate, caci sunt persoane care va vor judeca dupa aceste detalii, si pe care le puteti convinge astfel sa va aleaga, sau le veti pierde definitiv.

Lasă un răspuns