[et_pb_section][et_pb_row][et_pb_column type=”3_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

etichetaEtichetele magnetice reprezinta  accesoriile ce sunt foarte utile in domeniul logisticii, putand fi utilizate pentru etichetarea rafturilor sau a diverselor produse.

Folosirea etichetelor magnetice confera o serie de avantaje, astfel daca este nevoie, se poate inlocui doar hartia cu informatiile legate de respectivul produs, in caz ca anumite caracteristici ale produsului se modifica, sau daca locul articolului este schimbat pe un raft sau oriunde altundeva, eticheta magnetica se muta usor, fara sa fie nevoie de alte modificari sau sa se realizeze o eticheta noua.

Asadar pretul etichetelor magnetice, care  este mai mare initial, fata de o eticheta obisnuita, pe hartie, se justifica ulterior, prin faptul ca sunt flexibile.

Se pot folosi acasa sau la birou sau in orice alt spatiu utilizat in logistica sau in productie.

Se pot eticheta dulapurile de fier sau orice alt metal, rafturile de depozitare, sertarele, pentru a va usura munca, pentru a avea pune in ordine toate documentele si a ajunge rapid la ele, cand aveti nevoie. Etichetele magnetice se adreseaza celor profesionisti, cu alte cuvinte.

Sunt disponibile in diferite dimensiuni, in functie de necesitatile dvs. pe langa cele prezentate pe site, in sectiunea “galerie”, putem sa va realizam si altfel de etichete, sa confectionam profilele magnetice diferit, pentru ca acestea sa se plieze perfect pe nevoile din firma dvs., sa fie usor de folosit, pentru a va ajuta in desfasurarea activitatilor de zi cu zi.

Specialistii nostri va asteapta propunerile si impreuna puteti alege cea mai buna solutie. Aceste etichete pot avea un design sobru, sau daca sunteti mai nonconformisti si doriti prin acest lucru sa ii inveseliti si pe angajati, va putem oferi o serie de etichete mai haioase, sau a caror imagine de fundal sa reprezinte o caricatura sau ceva vesel, apropiat ca tema cu ceea ce reprezinta denumirea articolelor trecute pe etichete.

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_sidebar admin_label=”Sidebar” orientation=”right” area=”sidebar-1″ background_layout=”light” remove_border=”off” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Lasă un răspuns